Η/Μ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η Total FMS με το πλέον εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και την επίλυση οποιασδήποτε βλάβης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Στην Total FMS βελτιώνουμε την εμφάνιση του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου σας δημιουργώντας έτσι μια θετική επίδραση στους επισκέπτες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η ομάδα των ειδικών της Total FMS πλήρως εξοπλισμένη διατηρεί μια καθαρή, φρέσκια και νέα εμφάνιση για τις εγκαταστάσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SECURITY

Οι υπηρεσίες της Total FMS προσφέρουν την ιδανική λύση για την επιτήρηση της ασφάλειας και της προστασίας του προσωπικού και των εγκαταστάσεων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με εμπειρία πάνω από μια δεκαπενταετία στην Ελληνική αγορά έχουμε αποκτήσει την ικανότητα να παρέχουμε ευέλικτες, καινοτόμες και προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παροχή Ανθρώπινου Δυναμικού

Αν χρειάζεστε υποστήριξη Ανθρώπινου Δυναμικού ή χρειάζεστε βοήθεια με ένα συγκεκριμένο έργο, στην Total FMS έχουμε την τεχνογνωσία για να συνεργαστούμε μαζί σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Catering

Η Total FMS αναλαμβάνει τη διαχείριση και λειτουργία χώρων εστίασης με ειδικά μενού, προσαρμοσμένα στο εκάστοτε γεγονός. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένη εταιρεία στη σίτιση εργασιακών χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευές Τεχνικών Έργων

H τεχνική ομάδα της Total FMS αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή ή και την ανακατασκευή τεχνικών έργων κτιρίων, γραφείων, καταστημάτων και άλλων επαγγελματικών χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προφίλ

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, η Total FMS προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας και διαδικασιών, που ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε συνεργάτη μας.

Νέα

Μείνετε ενήμεροι για τα τελευταία νέα της Total FMS. Μάθετε τις νέες μας υπηρεσίες, τις τελευταίες συνεργασίες και την αναβάθμιση των διαδικασιών μας.

Μάθετε περισσότερα για την Total Facility Management Services

Επικοινωνία